Top
Trainingen voor bedrijven | Trabel | Weerbaarheid
fade
4108
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-4108,page-parent,mkd-core-1.5,wellspring-ver-2.7,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-dark-header,mkdf-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Trainingen voor bedrijven

Trabel / Trainingen voor bedrijven

Trainingen en workshops voor bedrijven

Trabel werkt veel samen met bedrijven uit de zorg, het onderwijs, horeca en de publieke sector.

Als werkgever wil je dat je werknemers zich comfortabel voelen op hun werk en met vertrouwen naar het werk gaan.

De trainingen en workshops van Trabel zijn gericht op teams die te maken krijgen met o.a. stress, agressie, hoge werkdruk. Onze trainingen en workshops zijn ook geschikt voor bedrijven waarbij werknemers het lastig vinden om voor zichzelf op te komen.

Wil jij dat jouw team optimaal samenwerkt, dat iedereen zijn kan en durft aan te geven, er het maximale uithaalt maar toch met (zelf)vertrouwen naar het werk gaat.

Weerbaarheidstraining voor bedrijven zorgt voor:

Stressbestendigheid

Zelfvertrouwen

Reflectie

Teamgevoel

Samenwerken

Bewustwording van eigen wensen en grenzen

Omgaan met verandering

Als werkgever heeft een workshop weerbaarheid voor je team de volgende voordelen:

Verduidelijking van de wensen en grenzen van werknemers

Minder kans op uitval door ziekte of overmatig stress

Verhogen van het werkplezier en de efficiency

Een leuk en leerzaam uitje voor je team

Training & workshops weerbaarheid voor bedrijven omgeving Zwolle

Training voor bedrijven: Weerbaar met werkdruk

Hoe hou jij je team in een gezonde stress?

Werkdruk neemt toe. In deze onzekere periode loopt iedereen net wat harder voor je team en organisatie. Dat levert stress op. Als verantwoordelijke voor het team loop je rond met de vraag:
‘Hoe kan mijn team omgaan met die werkdruk?’. Herken jij dit ook?
Alles draait om: beïnvloedingen de baas blijven!
Dagelijks worden we beïnvloed door interne- en externe prikkels. Denk aan mails, afwegingen wel of niet te reageren, opmerkingen van anderen enz. Dit kost ons energie. Om in balans te blijven is het
belangrijk beïnvloedingen de baas te blijven. Trabel traint uw medewerkers hoe in balans te kunnen blijven.

Door beweegoefeningen direct resultaat

Veel teamtrainingen en workshops over werkdruk bestaan uit mooie modellen, powerpoints, veel praatsessies en vragenlijsten. Door deze cognitieve aanpak kom je minder snel bij je werkelijke gevoelens en emoties die spelen bij werkdruk. Trabel werkt in haar trainingen en workshops aan de mentale weerbaarheid van uw medewerkers. Daarbij wordt bewegen als middel ingezet om te kunnen en willen veranderen. Door te bewegen worden andere delen van je hersenen aangesproken en bereik je veel sneller resultaat!

Een leuke teamtraining

De basis voor gedragsverandering is dat je je bewust bent van het oude gedrag. Maar nog belangrijker dat je plezier ervaart in het veranderen. In de trainingen en workshops van Trabel
worden gevoelige onderwerpen, zoals burn-out, werkdruk, grenzen kunnen stellen op een speelse en laagdrempelige wijze belicht. Vandaar dat de trainingen en workshops van Trabel ook bijdragen aan de teamspirit van uw team. Voordelen van een training of workshop bij Trabel:

Minder uitval medewerkers

Geen praatsessies, direct aan de slag

Werkvormen laagdrempelig

Werken aan teamspirit

Resultaat snel zichtbaar

Maatwerk voor groepen

Trabel weet wat het is om workshops en/of trainingen aan te bieden voor medewerkers die voortdurend onder druk moeten werken. Trabel heeft namelijk jarenlange ervaring in het onderwijs.
Maar ook buiten het onderwijs verzorgt Trabel trainingen op het gebied van werkdruk. Zo heeft Trabel bijvoorbeeld ook voor medewerkers van een gevangenis (Dienst Justitiële Inrichtingen) getraind in omgaan met werkdruk. Trabel vindt het belangrijk aan te sluiten bij de wensen en behoeften van uw team. Eerst volgt een intakegesprek wat u wilt bereiken met de teamtraining.
Vervolgens ontvangt u een trainingsvoorstel. Op deze wijze levert Trabel altijd maatwerk voor uw medewerkers.

Intake gesprek

Trainingsvoorstel

Oefenen oude gedrag

Oefenen nieuwe gedrag

Terugkoppeling

Wil jij weerbaarder worden? 

Ben jij geïnteresseerd in weerbaarheidstraining, of wil je meer weten over de mogelijkheden? laat je dan gratis en vrijblijvend terugbellen om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Door dit formulier in te vullen krijg ik een notificatie en bel of mail ik jou terug.

Ja! ik wil dat er contact met mij wordt opgenomen